Klicka här för att komma till anmälningsformuläret

Maximera din förbränning på 21 dagar

Anmälan senast . Start .

Vi har alla hört att gå ner i vikt handlar om att äta mindre och röra på sig mer. Men det är väldigt långt i från sanningen. Har du en låg energinivå, inte är nöjd med vikten eller inte får det resultat du vill ha på din träning så handlar det med största sannolikhet INTE om att du behöver äta mindre. Det handlar om att du behöver äta bättre.

En hög ämnesomsättning och en hög förbränning är nyckeln till viktminskning, hög energinivå och myskelbyggande

Detta sker INTE genom att du äter väldigt lite och tränar mer. Det sker genom att du har en balanserad kosthållning och fokuserar på rätt typ av matvaror som stimulerar hög förbränning, och gärna komplettera med en lämplig fysisk aktivitet. För många betyder detta att man behöver äta mer god och bra mat än vad man är van att äta.

 

Innan vi startar
  • Börja med att fylla i formuläret på den här sidan.
  • Då kommer du vidare till en Facebookgrupp
  • OBS! Detta är INTE en bindande anmälan.
  • Det är för att du ska få se en kort introduktionsvideo.

Efter att du har sett introduktionsvideon i Facebookgruppen bestämmer du dig för om du ska delta.

Är du interesserad av att delta?
Ta kontakt med den person som hänvisad dig till denna websida för att få vita mer om när nästa "Maximera din förbränning" startar. Då får du en personlig anmälningslänk så att du kan anmäla dig för att delta.

Gå vidare till Facebookgruppen

Fyll i formuläret nedan, och var noga med att skriva fullt namn på den som har inviterat dig. När du gjort det slussas du vidare till Facebookgruppen där allt kommer att ske. Där hitter du mycket mer information. Vill du delta så stannar du i gruppen, annars lämnar du den. 

Klicka här för att läsa om hur denna websida uppfyller GDPR's regler för personskydd.